úterý 31. března 2015

Rainbow-run


Přeju všem krásný poslední Březnový den.
Počasí se dost změnilo, ale co se dalo čekat. Už si ani snad nepamatuji kdy naposledy byly pěkné Velikonoce. Každý rok je strašně škaredě a vypadá to,že tento rok nebude vyjimkou.
No,ale abych se dostala k mému tématu článku. 

V Ostravě se dne 23.5.2015 ve 14:00 uskuteční barevný běh. 
Je to 5 km dlouhá trať na které na Vás budou v různých místech házet barevný prášek. Tenhle běh mě zaujal už když jsem ho viděla u zahraničních youtuberu a tím pádem když jsem viděla příležitost, že se to bude konat i v Ostravě tak jsem neváhala ani minutu a hned se registrovala. 


Registrace je strašně jednoduchá Napíšete tam své jméno,příjmení, jestli běžíte v týmu nebo sám atd.. a poté uhradíte částku ve výši 490,- v této cenně je zahrnuto (bílé tričko [sami si vyberete velikost,takže se nemusíte bát,že budete mít o 3 velikosti větší tričko] , brýle, balíček barev, pamětní list na kterém bude i vaše fotka po doběhu a nakonec 100,- šek pro oddělení hematoonkologie FN v Ostravě) což je podle mě strašně super nápad. Potom máte vstup na After party a další možnosti. V tomhle závodu se, ale nejedná o to kdo doběhne první což, je podle mě super, protože tohle bude můj první "maraton" i když 5km běhám běžně na běžícím páse. 
Kdyby jste se chtěli také registrovat tak můžete http://www.rainbowrun.cz ← ZDE. POZOR ZÁVOD JE OMEZENÝ JEN PRO 5 000 ÚČASNÍKŮ !!!!

sobota 28. března 2015

Malinovo nutellová ovesná kaše

Přeju Vám krásné sobotní skoro poledne. Dneska aspoň trošku svítí sluníčko,ale opět se ochladilo což je strašná škoda. Bylo super když už se dalo chodit aspoň trošku polehku. Dneska tady pro Vás mám recept na malinovo nutellovou ovesnou kaši. Tuhle kaši si dělám strašně ráda,protože miluju to spojení chutí. Už jsem tady dávala recept na tvarohovou kaši recept ZDE. Tak jdeme na to 

úterý 24. března 2015

HEALTHY SNACK HAUL

Přeju všem krásné slunečné úterní dopoledne ! 
Dneska tady pro vás mám článek z mého menšího nákupu zdravý "svačinek" nebo spíše tyčinek. Mezi mé oblíbené tyčinky patří BOMBUS (tyhle tyčinky jsou RAW,VEGAN a BEZ PŘIDANÝCH CUKRŮ ATD.. ) a CHIMPANZEE
Jaké jsou vaše oblíbené ? :) 

středa 18. března 2015

MY EOS COLLECTION


Ahojte mám tady konečně první beauty článek. Tenhle článek bude o mé sbírce EOSŮ. Pro ty kteří neví co to EOS je, tak je to balzám na rty který máte v roztomilém vajíčku a je založen na přírodní bázi, což je pro mě super. Navíc aspoň mě strašně moc hydratuje rty a vydrží mi na nich dlouho.
Máte někdo EOS ? Jaký je váš nejoblíbenější ? 

sobota 14. března 2015

Koncert Lake Malawi ~


Ahojte tak máme tady konečně víkend a já mám za sebou dva dny koncertů od mé oblíbené kapely.Kapela se jmenuje Lake Malawi ~ znáte je někdo ? Pro mě je tato kapela naprosto dokonalá takže pokud máte někdo rád Indie-pop neváhejte a zajděte na ně :) 

středa 11. března 2015

Cornflakes s ovocem

Ahojte.Jsem tady trošku po delší době,ale bylo to čistě kvůli školy.Všichni toho po nás chtějí strašně hodně a hlavně co nejrychleji takže jsem měla méně času.Jelikož jsem si dneska vymezila hodinku pro blog tak tady můžu konečně přidat i nějaký článek.Dneska tady bude další snídaně.Tentokrát je hodná jednoduchá a hlavně když nemáte čas tak je ideální.
Co rádi obvykle snídáte vy ? 

CO BUDEME NA CORNFLAKES S OVOCEM POTŘEBOVAT ? 

sobota 7. března 2015

MY MARK&SPENCER FOOD HAUL

Přeju všem krásné sobotní dopoledne.Včera jsem si zašla do Mark&Spencera kouknout se na nějaké to jídlo.Podle mě tam mají docela dobrý výběr a dají se tam najít i zdravé věci. Nejvíc mě tam zaujaly 3 věci. Které jsem si rozhodla i koupit.
A co vy nakupujete v Mark&Spencer ? máte nějaké doporučující jídla,drinky atd ? :) 

středa 4. března 2015

Sálat s kozím sýrem a mangem

Konečně tady máme polovinu týdne a já jsem se pro vás rozhodla udělat další článek.V tomto článku bych vám chtěla ukázat můj zeleninový salát s kozím sýrem a mangem.Takže ti co jim tyto 2 věci moc nechutnají tak asi moc nepotěším.K salátu jsem si dala opět sklenici vody a čaj (lípa s medem a citroném)

pondělí 2. března 2015

Mé jarní prázdniny #2015


Máme tady opět pondělí a škola zase začala.
Tento článek bude o mých Jarních prázdninách které probíhaly od 15-21.2.2015 tedy spíše v té době jsem byla na dovolené na Slovensku.Konkrétně to bylo ve Ždiaru který je kousek od Popradu.Myslím,že Poprad bude znát více lidí. Miluju lyžování takže jsem se na tuhle dovolenou opravdu těšila.
Počasí které tam ten týden bylo, bylo opravdu kouzelné a jsem strašně ráda,že nám vyšlo,protože je jasné,že lépe se lyžuje při sluníčku než při tom když sněží nebo dokonce i prší.

Přijeli jsme v neděli k večeru tak už jsme lyžovat nešli,ale hned v pondělí jsme si koupili 3 denní permici do jednoho super střediska kde je jak hodně barů tak i hodně druhů sjezdovek různých úrovní.Tento rok tam i přistavěli jednu novou a ta opravdu byla ! 
Po 3 dnech jsme jeli do většího střediska v Tatranské lomnici možná to tam někdo z vás bude znát.
Prvním rokem jsem se v tomto středisku odhodlala jít na černou sjezdovku,kterou když jsem se postavila a viděla ten sešup tak jsem měla docela dost nahnáno,ale nebylo to tak strašné jak jsem si myslela.Lyžuje se to z 2634 m.n.m a byl to pro mě opravdu zážitek vidět ten výhled.

Tuhle fotku jsem si prostě musela pořídit,protože ta modř která na obloze byla, byla neuvěřitelná místy vypadala jako úplně tmavě modrá až do černa.Fota nemá žádný filtr. 
Poslední den jsme jeli do Tatralandie ze které nemám žádnou fotku,protože na to prostě nebyl čas :D 

Tak se prozatím mějte 
Natálie